Na cesti


Zgrabite svoje ključeve i krenite na otvorenu cestu uz ovaj ekspanzivni i zabavni Safari Toob. Uključujući polu kamion, motocikl, policijski auto, školski autobus, sportski auto, kamion za dostavu, kamionet, ATV i vatrogasno vozilo, ovaj Toob ima vozilo za svaku vrstu terena!

Jeste li znali da preko milijardu ljudi na planeti Zemlji posjeduje i vozi vozilo, a 250 milijuna njih živi u Sjedinjenim Državama? Od svog početka sredinom 18. stoljeća, vozila su revolucionirala način na koji društvo funkcionira. Pomogli su, i još uvijek, pomažu u širenju gospodarstva, putovanju informacija, pojedincima da ostanu povezani i još mnogo, mnogo više.

Trčite do vatrogasnog vozila i odjurite kako biste ugasili požar prije nego što postane ozbiljan ili odvezite svoj sportski automobil na izolirani dio ceste i pogledajte koliko brzo možete! Kakav god scenarij zamislila vaša mašta, ove ručno oslikane i majstorski dizajnirane figurice spremne su odigrati svoju ulogu. Ova mini vozila su sjajne Montessori igračke za podučavanje o tehnologiji i prijevozu.

18,75