Ptice

Zgrabite dalekozor i kroz stražnji prozor pogledajte bilo koju od prekrasnih ptica koje se mogu naći u ovom Toobu, uključujući djetlića, indigo strnadicu, crvendaća, crvendaća, pjevca, kardinala i plavu šojku. Nemojte se previše približavati ili biste mogli prestrašiti ova plašljiva stvorenja!

Povijest: Savršen za ljubitelje promatranja ptica ili ako samo želite sami isprobati hobi, naš set uključuje pregršt najčešće vidljivih i lako prepoznatljivih vrsta ptica. Osim djetlića, sve su ove ptice također ptice pjevice, a pomoću ovih figurica možete povezati zov svake vrste s njihovim fizičkim izgledom!

Karakteristike: Predstavljaju neke od najčešćih, ali ikonskih ptica Sjeverne Amerike, figurice u ovom Toobu pojedinačno su ručno oslikane i izvrsne za izlaganje u diorami, kao poklon za ljubitelje ptica ili samo za zabavu, kreativnu igru. Kad vrijeme zatopli, možda ćete imati sreće da ugledate crvendaća i znate da je proljeće na putu. Figure u ovom setu savršene su Montessori igračke za lekcije o životinjama i prirodnom svijetu.

18,75