O nama

Linit design

Mi smo kreativno poduzetnički hub  koji posluje 6 godina, a bavimo se osmišljavanjem i proizvodnjom edukativnih drvenih igračaka. Već prve godine poslovanja dobili smo Zlatnu kunu za najbolji Start up.

Prepoznati smo u stručnim krugovima predškolskog odgoja i obrazovanja kao inovativni proizvođač didaktičkog materijala u Hrvatskoj.

Ostvarili smo uspješnu suradnju s brojnim ustanovama poput dječjih vrtića, osnovnih škola, udruga djece s teškoćama, logopedskim kabinetima, centrima za poticanje darovitosti kod djece, igraonicama, obrtima za čuvanje djece i mnogo brojim roditeljima.
Ponosni smo što naš brend Linit već stvara trendove u ponudi edukativnih igračaka. Sve naše proizvode osmišljava tim profesionalaca i stručnjaka. Oni se isprobavaju u radu s djecom, prema potrebama mijenjaju I nadopunjavaju. Naša misija je pred dijete staviti samo najkvalitetnije i najuspješnije poticaje za optimalan razvoj.

U skladu s najnovijim istraživanjima razvoja djece, koristimo isključivo prirodne materijale i ekološke boje sigurne za djecu. Kao proizvođači, nudimo rezervne dijelove i uvijek smo tu za naše korisnike sa savjetom ili prijedlogom o načinu upotrebe samog materijala.

Didaktičke igračke bazirane su na načelima Montessori pedagogije te ih mogu koristiti djeca u pedagoškim ustanovama, kao i roditelji kod kuće sa svojom djecom.

Iz iskustva i promatranja djece u igri, ona uvijek radije odabiru drvene materijale u odnosu na plastične. Kroz Linit igračke djeca uče sama, razvijaju fokus, pažnju i koncentraciju manipulirajući drvenim dijelovima. Udubljeni u igru, uče slova, svladavaju matematiku, razvijaju svoju osjetilnost, upoznavaju se s geografijom, prirodom, ekologijom, umjetnošću i to sve kroz igru, da toga nisu ni svjesni.

Djeca stječu znanje koje im omogućuje razumijevanje i kritičko promišljanje svega što ih okružuje, snalaženje u novim situacijama, te uspjeh u svakodnevnom životu i svim kasnijim etapama institucijskog obrazovanja.

Linit -novi brand na tržištu koji kreira igračke i materijale nastale nakon dugogodišnjeg rada u Dječjem vrtiću Montessori i Stručno razvojnom centru Montessori. Igračke i materijale su osmislili dugogodišnji edukatori, vrhunski stručnjaci na području Montessori pedagogije.

Kontakt:

Linit design d.o.o.
Brig 104, 51000 Rijeka
Oib: 61819952814
linit.design.prodaja@gmail.com
telefon : 099 3358 182